харесах си една алфа 145 в една автокъща, обаче тапицерията на дясната врата и лявата седалка са скъсани. Има ли възможност да се поправят, и то така че да изглежда като че не е била кърпена, т.е. със същия плат или там кавото е. 10х предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
тапицерията на алфа 145
Collapse
X
-
ми няма проблем , то това тапицираното се сваля , и на ново се тапицира , аз не намерих точно същич плат но подобен, почти не си личи , на един по кадърен тапицер и няма да имаш проблем , мойта беше точно по същия начин като я взмах. В момента сигорно няма да разбереш че е била така.
2.0 16v TwinSpark ; OZ F1 World Champion
-
То старата кола си е късмет, важнто е кой и как я е подържал и какво е състоянието и в момента. Аз мога да кажа че имам Алфата от малко повече от 5 месеца и около 12к км. и съм доста доволен като цяло, за 8 годишна кола е доста добре, но има спорад мен 2 недостатъка, малко са и скъпи частите на фона на Опел и т.н. и няма много хора, които да разбират от Алфа!!!
Инече като изработка и ДИЗАЙНЕРСКА кола и от вътре и от вън, все пак е модел 94 и върви като АЛФА
А забравих, ако имаш възможност а закарай във Вантотрейд преди да я купиш."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Здравей колега. ако найстина си харесал 145 QV Или иначе казано с 2.0 16в мотор трябва добре да си прецениш дали ще можеш да я потдържаш. Доста соленичко излиза, но пък иначе е здрава според мен.от към бензин не харчи много за вървежа си общо взето с другите двигатели харченето е еднакво. Но повечето части са бая скъпи и може да прехвърлят цената дори на мерцедес. Удоволствието да караш такава кола е несравнимо доста е бърза както по светофарите така и на дълъг път. Ако не си фен на твърдото возене няма да ти хареса малко е като картинг но пък е страшно стабилна. Повечето майстори не и разбират и затова я плюят. Виж в раздела за 145 какво съм писал за мойта ако не беше смотаният майстор съм сменил за година и 20 000хил само 2-3 неща а от 4 месеца не съм пипнал нищо. Както писа някой колега горе закарай я във вантотрейд задължително.
Успех и имай предвид че алфа се купува със сърце а не с акъл, и ако не ти хареса от първото кръгче ще я псуваш цял живот
Comment
-
Първоначално публикувано от bigger_strongerДрумник става ли, че ми е близо до нас
На мен в Дунев за мерене на компресия ми извадиха всичките 8 свещи, все едно съм некъв звяр V8...
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bigger_strongerмерси за съвета, със сигурност ще я закарам до сервиз, преди да я купя - Друмник става ли, че ми е близо до нас
мани ги кво друго приказват, те са си гумаджии и там им е силата
да не говорим че са едни от най-големите скъпчии изобщо'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
видях темата за цените на ремонтите, значи ако не се смятат щетите от майстори, се получаваше около 1500 за година. Един приятел с голф 3 смяташе неговата поддръжка без бензина по около 100 на месец, така че всичко си е ок. Друг е въпроса, че хората с хонди май не знаят какви са цените на резервните части, щото не са се чупело нищо, поне така се говори, ама алфата много ме кефи интериора, и ако в сервиза кажат, че е добра, ще я вземам май.
Comment
-
Последното не е много вярно, мой колега си купи Хонда и си стъпи на врата от нея последно нещо което прави по нея /освен всичко останало/ бе разпределителен вал - 1 400 лева. Вземи си Алфа-та и бъди рахатMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment