Известие

Collapse
No announcement yet.

тапицерията на алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тапицерията на алфа 145

харесах си една алфа 145 в една автокъща, обаче тапицерията на дясната врата и лявата седалка са скъсани. Има ли възможност да се поправят, и то така че да изглежда като че не е била кърпена, т.е. със същия плат или там кавото е. 10х предварително

ми няма проблем , то това тапицираното се сваля , и на ново се тапицира , аз не намерих точно същич плат но подобен, почти не си личи , на един по кадърен тапицер и няма да имаш проблем , мойта беше точно по същия начин като я взмах. В момента сигорно няма да разбереш че е била така.

2.0 16v TwinSpark ; OZ F1 World Champion

Comment

и колко струва това претапициране? И понеже видях че имаш същия модел, като тази, която мисля да купувам, кажи нещо за нея - доволен ли си, добра ли е колата? Щото аз съм си я избрал на външен вид и като интериор ми харесва, ама ако се чупи през месец......?

Comment

То старата кола си е късмет, важнто е кой и как я е подържал и какво е състоянието и в момента. Аз мога да кажа че имам Алфата от малко повече от 5 месеца и около 12к км. и съм доста доволен като цяло, за 8 годишна кола е доста добре, но има спорад мен 2 недостатъка, малко са и скъпи частите на фона на Опел и т.н. и няма много хора, които да разбират от Алфа!!!
        Инече като изработка и ДИЗАЙНЕРСКА кола и от вътре и от вън, все пак е модел 94 и върви като АЛФА

А забравих, ако имаш възможност а закарай във Вантотрейд преди да я купиш.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Здравей колега. ако найстина си харесал 145 QV Или иначе казано с 2.0 16в мотор трябва добре да си прецениш дали ще можеш да я потдържаш. Доста соленичко излиза, но пък иначе е здрава според мен.от към бензин не харчи много за вървежа си общо взето с другите двигатели харченето е еднакво. Но повечето части са бая скъпи и може да прехвърлят цената дори на мерцедес. Удоволствието да караш такава кола е несравнимо доста е бърза както по светофарите така и на дълъг път. Ако не си фен на твърдото возене няма да ти хареса малко е като картинг но пък е страшно стабилна. Повечето майстори не и разбират и затова я плюят. Виж в раздела за 145 какво съм писал за мойта ако не беше смотаният майстор съм сменил за година и 20 000хил само 2-3 неща а от 4 месеца не съм пипнал нищо. Както писа някой колега горе закарай я във вантотрейд задължително.
          Успех и имай предвид че алфа се купува със сърце а не с акъл, и ако не ти хареса от първото кръгче ще я псуваш цял живот

Comment

мерси за съвета, със сигурност ще я закарам до сервиз, преди да я купя - Друмник става ли, че ми е близо до нас

Comment

ами за харесването съм сигурен, че ще ми хареса, твърдото возене не ме притеснява, притеснява ме само дали наистина ще мога да я поддържам, колко приблизително се получава на месец за поддръжка? знам че е относително но все пак от опит може би може да се каже нещо?

Comment

Първоначално публикувано от bigger_stronger
                Друмник става ли, че ми е близо до нас
                Както казаха колегите, закарай я във Вантотрейд. Малко са сервизите, където са наистина наясно с Алфа, и огромен брой проблеми впоследтсвие идват от кретенски съвети на "майстори".
                На мен в Дунев за мерене на компресия ми извадиха всичките 8 свещи, все едно съм некъв звяр V8...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bigger_stronger
                  мерси за съвета, със сигурност ще я закарам до сервиз, преди да я купя - Друмник става ли, че ми е близо до нас
                  Друмник са гумаджии !
                  мани ги кво друго приказват, те са си гумаджии и там им е силата

да не говорим че са едни от най-големите скъпчии изобщо
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

10x, ще я карам до Вантотрейд значи

Comment

видях темата за цените на ремонтите, значи ако не се смятат щетите от майстори, се получаваше около 1500 за година. Един приятел с голф 3 смяташе неговата поддръжка без бензина по около 100 на месец, така че всичко си е ок. Друг е въпроса, че хората с хонди май не знаят какви са цените на резервните части, щото не са се чупело нищо, поне така се говори, ама алфата много ме кефи интериора, и ако в сервиза кажат, че е добра, ще я вземам май.

Comment

Последното не е много вярно, мой колега си купи Хонда и си стъпи на врата от нея последно нещо което прави по нея /освен всичко останало/ бе разпределителен вал - 1 400 лева. Вземи си Алфа-та и бъди рахат
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Working...
                        X